Nädala valikud - kingituste «päästerõngas»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Selle nädala tooted on valitud lähtuvalt saabuvatest jõuludest. Kui Sul on veel mõni kingitus puudu, siis viskame Sulle «päästerõnga». Kui Sa ei leia sellest postitusest siiski sobivat, millega lähedasi rõõmustada, siis vaata lisa siit.

1. 

NufNuf koerapesa
Osta.ee fotod
NufNuf koerapesa Osta.ee fotod Foto: osta.ee

Kuidas oma karvast lemmikut rõõmustada? Valisime Nufnufi toodetest välja universaalse pesa, mis sobib igas suuruses koertele.

Nufnufi pesad on valmistatud vett ja mustust hülgavast teflon-viimistlusega kangast, mis tähendab, et madratsi võib vajadusel jätta ka õuemurule või terrassile, kuna pealiskangas on vastupidav ka välitingimustes. NufNuf on Eesti koeratarvete kaubamärk, mis pakub nutikaid ning põhjamaiselt minimalistliku disainiga tooteid arukatele koertele.

2.

Dadamora t-särk
Osta.ee fotod
Dadamora t-särk Osta.ee fotod Foto: osta.ee

Riideid kingitakse lastele küll harvem, enamasti poetatakse kingikotti ikka mänguasju. Kuid selline vahva helehall lõbusa panda pildiga t-särk teeb kindlasti rõõmsaks iga väikse poisi.

Kuna see toode on käsitsi valmistatud, võib esineda toredaid väikesi iseärasusi. See aga ei kahanda toote väärtust, vaid teeb ta unikaalseks, kordumatuks ja lisab iseloomu, mida ei saa kopeerida.

3.

Liisi Elken kalender
Osta.ee fotod
Liisi Elken kalender Osta.ee fotod Foto: osta.ee

Märkmik-kalender on vahva kingi-idee jõuludeks oma lähedastele. «Kalender 2016» ehk lõbusalt värviline, minimalistliku graafikaga märkmik- (laua-, seina-) kalender on sinu mugav abiline igapäevaste plaanide tegemisel. Lisaks on see ka silmapaistev sisustuselement.

Kalendrist leiad: olulised tähtpäevad, ruumi märkmete tegemiseks, lühendatud tööpäevad, kella keeramise päevad koos keeramissuunaga. Abimees missugune!

4. 

PuudWood mansetinööbid
Osta.ee fotod
PuudWood mansetinööbid Osta.ee fotod Foto: osta.ee

PuudWood teab, et loodust tuleb austada ja puud väärtustada. Puidu väärikas kasutamine näitab, kui palju seda tegelikult hinnatakse. PuudWood väärtustab puitu ja hoolitseb selle eest, et väärt mehed näeksid veel väärikamad välja.

Naturaalsest termotöödeldud männist käsitsi valmistatud mansetinööbid teevad igale mehele au. Lisaväärtust annab ka vineerist kinkekarp.

5. 

Hilp pusa
Osta.ee fotod
Hilp pusa Osta.ee fotod Foto: osta.ee

Tulnukad on olemas! Vähemalt Hilpi poolt valmistatud aplikatsiooniga pusal.

Hilp on hiljuti asutatud bränd, kes valmistab limiteeritud koguses riideid naistele, meestele ja lastele. Nende eesmärk on pakkuda kiiksuga riideid, mis eristuvad teistest omataolistest.

Mõnusat jõulueelset aega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles