Kaasaskantav kohvitops valmistab kohvi omal jõul

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühisrahastuse veebiplatvormil Kickstarter kogub hoogu kohvikruus MoJoe Personal Mobile Brewer, mis valmistab kohvi iseseisvalt.

Selleks on vajalik topsi valada ükskõik millisel temperatuuril vett, lisada kohvipuru, panna seade laadima ning mõne aja pärast on topsis kohv valmis, vahendab Huffington Post.

Seadme töötamiseks on vaja seda laadida, milleks sobib muuhulgas ka kaasaskantav akupank. Seega soovitab üks kohvitopsi loojatest, Alexandre Wing, seda kaasas kanda ka jalutades või jalgrattaga sõites, mil kohv saab samaaegselt valmida näiteks seljakotis.

«Vajuta vaid nuppu ning sul on igal pool ja igal ajal võimalik kiirelt kohvi valmistada,» lisas MoJoe tegevjuht Joseph Hyman.

Kuigi Kickstarteris on projektile veel aega hoogu anda 38 päeva, on nende tootmiseks vajalik summa juba koos, mistõttu on tõenäoline, et kohvitops saab šansi jõuda müüki.

Vaata allolevast videost, milline MoJoe kohvikruus välja näeb.

How It Works: When Engineering + Love For Coffee Collide

mojoe™ is built for mobility – from heating your water to the proper temperature, to separating your coffee and water while on-the-go – mojoe™ works to bring your coffee experience on-the-go with you everyday.

Posted by Mojoe Brewing Company on 19. november 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles