Nordic Aviationi nime otsingud jätkuvad

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Aviation Groupi korraldatud lennud on nagu loterii, võid sõita mugava lennukiga või vana loguga. Sõltub sellest, kuidas veab.
Nordic Aviation Groupi korraldatud lennud on nagu loterii, võid sõita mugava lennukiga või vana loguga. Sõltub sellest, kuidas veab. Foto: Mihkel Maripuu

Nordic Aviation Group kutsus juba oktoobrikuus inimesi üles lennufirmale uut nime pakkuma, ent tänaseni pole seda veel välja selgitatud.

Nordic Aviationi juhatuse liige Erik Sakkov on välja öelnud, et sobiva nime väljapakkuja saab toreda auhinna. Ettevõte pressiesindaja Liis Veersalu sõnul on praeguseks tulnud palju erinevaid nimepakkumisi ning hetkel analüüsitakse kõiki võimalikke sobilikke variante.

«On väga tõenäoline, et auhinnaks on lennupilet, aga võib olla ka midagi muud erilist. Kuniks valikut tehtud pole, on endiselt kõik säravad nimeideed väga oodatud,» lisas Veersalu.

Veel on võimalik nimepakkumisi saata aadressile pakunnime@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles