Rongid ägavad ülerahvastuse all

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soov sõita jõuluks koju teeb rongisõidu vaevaliseks.
Soov sõita jõuluks koju teeb rongisõidu vaevaliseks. Foto: Peeter Langovits

Kuigi ametlikult on täna veel tööpäev, on Elroni rongid juba ülerahvastatud. Rongifirma kinnitusel rohkem ronge liinile saata lihtsalt ei ole.

«Elroni rongid on pühade ajal ülitäis. Suunal Tallinn-Tartu ei ole inimestel võimalik istuda ning naised, lapsed ning vanurid istuvad põrandal. Kontrolörid ei saa inimeste vahel liikuda, kuna pole ruumi,» kurtis täna kell 12.50 väljumisega pealinnast lahkunud reisija.

Elroni pressiesindaja Mai Vahtriku sõnul on see iga pühade eelne probleem, et inimesi reisib palju ja kuigi kõik rongid on liinil, kimbutab reisijaid ruumipuudus. «Ajalooliselt on kõige suurem probleem Tallinna-Tartu, aga ka Viljandi-Pärnu liinil,» rääkis Vahtrik. Tema sõnul ongi täna kõige keerulisem olukord ja juba homme peaks ruumi rongides olema lahedamalt, kui reisijad hajuvad eri väljumiste vahele ära.

Vahtriku sõnul võib eeldada, et samasugune olukord on ka pühapäeval, kui paljud tulevad pärast pikka nädalavahetust linna tagasi. Ka võib eeldada, et väga palju sõitjaid on 3. jaanuaril, kui koolilapsed tulevad pärast vaheaega tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles