Põhjalik juhend: mida kinkida erinevast tähtkujust inimestele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud inimesed jagasid juba eile oma jõulukingid lähedastele ära, kuid mõnes peres toimub jõulusööming kindlasti ka täna või isegi homme. Sul on raskusi õele või vennale kingituse tegemisega? Võib-olla oleks mõistlik vihjeid otsida tema tähtkuju abil.

Elite Daily koostas põhjaliku juhendi, mida tasuks kinkida erinevate tähtkujude esindajatele.

KALJUKITS

Kuigi tavaliselt alustatakse tähtkujudest rääkimist Jääraga, võtame täna esimesena ette hoopis Kaljukitse, kuna just see tähtkuju peab hetkel sünnipäeva. Kaljukitsele meeldib, kui neid stimuleeritakse intellektuaalselt, seega mõni haruldane raamat või mõne hea kunstniku maal sobiks talle ideaalselt. 

Kaljukitse jaoks on olulisel kohal ka perekond, seega piletid mõnele teatrietendusele või muuseumisse sobivad neile kenasti, kuna siis ta saab mõne pereliikme endaga kaasa kutsuda. Väldi kindlasti odavaid ja maitsetuid asju. 

VEEVALAJA

Veevalaja on lõbus tähtkuju, kes armastab kõike, mis on ebatavaline. Talle sobiks kõige paremini mõni unikaalne kingitus (näiteks käsitsi valmistatud nipsasjake), väldi masstoodangus olevaid asju. 

Veevalaja jaoks on ka suhtlemine väga olulisel kohal, seega mõni hea ja elegantne parfüüm sobiks talle hästi kingiks, sest see tõmbab seltskonnas temale tähelepanu.

KALAD

Kalad löövad merele omastes värvitoonides lausa särama. Kui tegemist on su sõbrannaga, mõtle näiteks helerohelise või meresinise salli peale. Kui tegemist on inimesega, kes on sulle väga lähedane, kaalu mõne ametüstist või akvamariinist ehte ostmist.

Kalad on ka suured jookide armastajad, seega neile võiks kinkida erilisi teid, kohvisorte või kvaliteetset kakaod.

JÄÄR

Jäärale meeldib tegutseda. Kingi talle näiteks piletid mõnele spordimängule või kontserdile. Kui sa ei pea raha just kokku hoidma, vaata mõne spordiklubi graafikut, ehk leiad sealt talle meelepärase trenni, mida ta võiks proovida.

SÕNN

Sõnnist mehel on väga mehine ja konservatiivne maitse. Talle võib rõõmu pakkuda pudel kvaliteetset veini või kodune õhtusöök. 

Sõnnist naisele meeldivad hinnalised asjad. Smaragdidega ehitud kaelakee või nahast kaantega märkmik meeldiks talle kindlasti.

KAKSIKUD

Kõige parem on see, kui Kaksikud ei oska aimata, mis on nende jõulupakis, seega veendu, et see kingitus oleks üsna mitmekesine. Pane kokku näiteks korvike erinevate toiduainete või hoopis vannivahtude ja -sooladega. Põnevuse mõttes võid kõik asjad ka eraldi pakkida.

Kaksikud on loomu poolest väga uudishimulikud, seega mida müstilisem ja salapärasem on kink, seda parem. Kaksikud on ka väga spontaansed ja nad armastavad reisimist, seega kõik, mis seondub reisimisega, on hea kingitus.

VÄHK

Vähk on tundlik ja nostalgiline. Leia mõni vana foto, kus ta on koos sõprade või pereliikmetega ja lase see taastada või pane raami. Vähk hindab kõrgelt ka selliseid kinke, mis on kuidagi koduga seotud (küpsetamistarbed jms).

LÕVI

Lõvi jaoks on oluline see, et tema lakk oleks ideaalses korras, seega kingi talle midagi, mis aitab tal juuste eest hoolt kanda. Kindlasti meeldiks Lõvile kingiks saada ka mõni hinnaline ehe või silmatorkav aksessuaar. 

Kui tead, mis on tema lemmiksaade või -seriaal, siis ka selle komplekti kinkimisega ei saa eksida.

NEITSI

Neitsi puhul tasuks meeles pidada, et mõte loeb. Ta hindab tõhusust, seega ürita leida midagi, mis teeks ta elu lihtsamaks. Neitsile meeldib ka lugeda, seega mõni hea raamat või raamatupoe kinkekaart pakuks talle palju rõõmu.

KAALUD

Kaalude kink peaks olema meeldejääv. Päev spaas või väljasõit nädalavahetusel meeldiks talle kindlasti. Kui sa ei taha nii palju raha kulutada, siis mõtle muusika kinkimisele, sest Kaalud naudivad muusika kuulamist. 

SKORPION

Eksootiline ehe sobib hästi nii mees- kui naissoost Skorpionile. Skorpion on väga sensuaalne, seega ta oskab hinnata ka veidi ulakamaid kinke (kui tegemist on näiteks suhtes oleva inimesega). 

Kui tegemist on sinu sõbraga, osta kingiks näiteks lõhnaküünlad või sussid.

AMBUR

Amburitele meeldivad sellised asjad, mida nad saaksid välja minnes kanda (kindad, soe talvemüts jms). Amburitel on ka hea huumorisoon, seega piletid mõnele komöödiaetendusele või naljakale filmile oleksid ka teretulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles