E-Maxima laienes veel kümnesse külasse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kauplus Tallinnas Linnamäe teel.
Maxima kauplus Tallinnas Linnamäe teel. Foto: Jaanus Lensment

Detsembri keskpaigast on E-Maxima teenuseid võimalik kasutada veel kümne Tallinnale lähedalasuva küla elanikel.

«Pärast e-supermarketi käivitamist on paljude Tallinna lähipiirkondade elanikud avaldanud huvi, et ka neil oleks võimalik koju toidu- ja esmatarbekaupu soetada,» ütles E-Maxima projektijuht Mihhail Solovjov.

Esimeste kuude jooksul laiendati teenuseid 15 asumile pealinna lähistel. Detsembri keskpaigast pakutakse E-Maxima kasutamise võimalust ka Kelvingi, Leppneeme, Lubja, Pringi, Püünsi, Randvere, Rohuneeme ja Tammneeme külade elanikele Viimsi vallas, Kangru asukatele Kiili vallas ja Järveküla elanikele Rae vallas.

Solovjovi sõnul suurenes E-Maxima teeninduspiirkonnas elavate inimeste arv kuni 10 000 inimese võrra. «E-Maxima on olnud avatud ligi aasta ning kliendid on selle väga positiivselt vastu võtnud – üha enam lisandub inimesi, kes sooritavad oste mitu korda nädalas,» lausus ta, lisades, et esimeste päevade jooksul laekunud tellimused kinnitavad, et ka uued kliendid võtavad uue võimaluse vastu.

Maxima kavatseb e-supermarketi võimalusi arendada ka järgmisel aastal, näiteks on plaanis suurendada tellimuste arvu kolm korda.

E-Maximas pakutakse ostjale kõiki Maxima supermarketitest tuttavaid toidu- ja esmatarbekaupu. E-supermarketi kodulehel saab tellimusi esitada seitsmel päeval nädalas ööpäev läbi.

E-Maxima tellimusi võetakse vastu Tallinna linnast ja ümbruskonna asulatest - Haabneeme, Harku, Iru, Laagri, Laiaküla, Loo, Maardu, Metsakasti, Miiduranna, Muuga, Peetri, Pärnamäe, Tabasalu, Viimsi, Äigrumäe, Liivamäe, Kelvingi, Leppneeme, Lubja, Pringi, Püünsi, Randvere, Rohuneeme, Tammneeme, Kangru, Järveküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles