Heategevusaade «Inglite aeg» kogus kõvasti üle veerand miljoni euro!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglite aeg
Inglite aeg Foto: TV3

TV3 eetris teistkordselt olnud heategevusaade «Inglite aeg» puudutas tuhandeid inimesi. Teisel jõulupühal lõppes annetuste vastuvõtmine ja meil on tõeliselt hea meel teatada, et koos saatsime korda tõelise jõuluime, mis suudab otseselt muuta viie Eesti pere saatust.

42 588 helistajat on kokku annetanud uskumatult suure summa – 303 475 eurot! See tähendab, et iga pere käsutusse läheb sellest ligikaudu 60 000 eurot.  Kõik abivajajad on ilmutanud soovi osa neile kuuluvast summast heategeval eesmärgil edasi annetada.

Abivajajad on oma valiku tegemisel vabad. Sihtotstarbelise annetuse objektiks võivad olla nii üksikisikud kui organisatsioonid.

Selleaastaste abivajajate seas olid RETT sündroomiga pisike tüdruk, helitus maailmas elav väike Sander, ratastooli aheldatud ja korterisse lõksu jäänud noormees ja üksi kuut väikest last kasvatav pereisa lugu. Lisaks lühikese aja jooksul mõlemad vanemad kaotanud abituriendi Risto lugu, kes vajab majanduslikku tuge iseseisva elu alustamiseks.

Abivajajate lood leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles