Suure lotovõidu saanud mees ostis pileti sõbra soovitusel

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

23. detsembril loositi välja Bingo Loto jackpot summas 484 356,2 eurot, mille võitjaks osutus keskealine kalatööstuses töötav mees, kes käis võitu vormistamas koos sõbraga.

Sõber mängis lotovõidus olulist rolli, sest tema soovitas võitjal, kelle elu oli parasjagu madalseisus, osta lotopileti. «Ära muretse, ostad pileti ja kõik su mured saavad lahenduse,» oli sõber väitnud.

Sõber on seni ka ainus, kes mehe võidust teab, sest oma naisele ega lastele ei ole ta veel suurvõidust rääkinud. Võitja peres on kaks last - üks juba täisealine, teine käib algkoolis.

Võitu kontrollis mees müügipunktis väljasoleva info põhjal ning rõõmustas algul, et piletil nurgad täis said. Kui kõik väljad täitusid, oli šokk suur ning mees ei ole võidust seni veel lõpuni aru saanud.

Lotot on mees mänginud aastaid – nii Bingot kui Viking Lottot. Tema seni suurimaks võiduks on olnud 500 krooni aastaid tagasi. Seda, mida ta oma suurvõiduga peale hakkab, ei osanud ta veel öelda, kuid ilmselt investeerib uude eluasemesse ning toetab lapsi.

Eile, s.o päev enne võidu aegumistähtaega vormistati ka Bingo täismängu võit, mis võideti Tammsaare pargi R-kioskist ostetud piletiga. Võitjaks osutus keskealine Tallinna naine, kes sai oma võidust teadlikuks tänu sellele, et teda meedia vahendusel taga otsiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles