Parimad jõulukingid: plokk jahu ja uued rehvid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Südamliku ja liigutava jõulukingituse jaoks ei ole sageli vaja mitte palju raha, vaid hoopis head ideed. Nagu näitas Postimehe lugejate seas tehtud küsitlus, siis väärt ideid tänavu jagus ja nii mõnigi kingisaaja oli pakki avades siiralt üllatunud, kui nägi seal uusi rehve või jahu kuuspakki.

Ebetavaliste jõulukingid, mis tegid meele rõõmsaks

  • Pisarais oli terve me pere, sest sellist kingitust ei oleks osanud iial arvata. Meie pere sai kingiks taevatähe, mis asub kaalude tähtkujus ja on nimetatud meie vara lahkunud ema ja vanaema auks tema nime järgi.

  • Mulle meeldis kõige-kõige rohkem perekonnaringis tehtava loosipaki seest saadud plokk jahu.

  • Minul katkes rasedus novembri keskel. Oli raske nii emotsionaalselt kui ka füüsiline taastumine kirurgilisest puhastamisest. Mul ei olnud jõulusoove...kuuse alla aga sain pakikese, väikese ingli ripatsi koos ketiga. Jõululaupäeva öösel sain esimest korda magada, järgmisel õhtul jäin samuti teleka ette tukkuma juba kell 21. Tundsin, et miski raskus eemaldus minust ja samas selle kingitusega sain justkui midagi ka tagasi.

  • Mind üllatas ja rõõmustas kõikse rohkem kink, mida ma üldse oodata ei osanud. Kui kingipaki avasin, siis oli karbis see, mida olin endale juba mõnda aega osta soovinud, aga seda pidevalt edasi lükanud (ostusoovi mainisin korra rehvivahetuse ajal). Kingiks oli neli imeilusat ilukilpi rehvidele. See oli kink, mida ma tõesti absoluutselt oodata ei osanud ja üllatus oli nii suur, et pisar kiskus vägisi silma. Aitähh armsale kinkijale! Minu jõulud said tänu sellele palju erilisema tähenduse.

  • Minu mees lasi ilmutada ja ära raamida foto meist meie esimesest ühisest reisist. Väga lihtne ja armas kingitus, silmad läksid märjaks mul.

  • Töö juurest saadud jõulupreemia, mis andis hingerahu suure perega muidu kitsal ajal süüdimatult jõule pidada - kinkide ja hea-parema jõululauaga.

  • Abikaasa kinkis mulle kaksikud tütred.

  • Sain kingiks talverehvid, hea praktiline, parim kink.

  • Jõuluks valmis saanud uus saun kuumaks köetud, kaseviht leos, kokku elu parim pühadeõhtu.

  • Parim kingitus oli suvine keelekursus.

  • Laste ja lastelaste ühisfoto ja fotoraamat ühest reisist.

  • 55 liitrit bensiini.

  • Elektrisoojendusega madrats. Saan nüüd voodis raamatut jälle lugeda, käed ei külmeta.

  • Ma sain aga suuskadega tõukeratta ja olen selle üle vaga õnnelik, kuigi lund ei ole .

  • Soovisin väga, et jõulude ajal poleks lund ja tüütut libedust. Saingi selle kingi ja olen üliõnnelik!

Parimad jõulukingid, mida mainiti enim

1. Ühine aeg koos pere ja sõpradega

Laps, kes võõrsilt jõuluks koju tuli. Olen juba sellises vanuses, et kogu pere koos veedetud jõulud on hinnalisem kui mistahes materiaalne kingitus.

Kõige parem kingitus oli see, et väga hea sõber, keda ma polnud näinud juba aasta aega, leidis minu jaoks aega, et lihtsalt kohtuda. See kingitud «aeg» oli mulle parim jõulukink üldse.

Emotsionaalselt parim kingitus oli aga 24. detsembri hommik perega pargis - tütar kilkas kiigel, kohv auras topsis, päike soojendas nina ja mees sai üle pika aja meiega koos aja maha võtta. Imeline...

2. Toidud/joogid

Mulle kingiti 10 juustu.Eriti meeldisid mulle juustu-augud!

Ämmalt suur kastitäis väga häid kingitusi!!! Korralik kaanega väiksem klaaskauss isekuivatatud õuntega, 4 paari villaseid sokke, purk pohlamoosi (ei ole ise korjatud, aga ise tehtud), kaks purki maasikamoosi (ise korjatud), kaks purki sissetehtud tomateid (ise aiakeses kasvatatud pottides), paberkotitäis ise vinnutatud kala (ostetud, mitte ise püütud, särg vist), purk isetehtud mädarõigast, kotike pärnaõieteed (ise korjatud), kotike piparmünti (ise korjatud), kotike kuivatatud tšillisid (ise kasvatatud ja kuivatatud), mehele 0.33 pudelike isetehtud jõulunapsu (oma aiakese marjad + suhkur + viru valge, seista lastud). Jumalik kingitus!!

Basilur Tea Book: olen suur teegurmaan, ilusti oli pakendatud ja teed oli nii, et jätkub.

Kui olin lahti pakkinud oma noorema õe jõulukingi, siis uskuge, midagi nii head ei ole ma ammu saanud, ja see oli õuna-jõhvika moos. Ise oli ta kõik korjanud ja ise oli selle moosi valmis keetnud. Ilus ja rahulik jõul oli!

Kommipakk!!! Ma olen 43-aastane ja õudselt maias, püüan endast «korralikku» muljet jätta - uni, trenn, dieet - aga see kena inimene teadis täpselt, mis mind rõõmustab.

3. Raamatud
 

«Piiblileksikon». Väga väärt raamat! E. Ilvese «Kirju»

S. Rästa «Minu Kennedy»

Mind rõõmustas Apollo kinkekaart, kuna alati on raamatuid, mida osta tahaks, aga oma taskuraha kulutada ei raatsi.

«Loodusfotograafia käsiraamat»

4.-6. Riided/jalatsid

Jõuluvana tahaksin tänada ka asjalike talvesaabaste eest, mis kindlasti riiulile tolmu koguma ei jää.

Pehme ja soe hommikumantel. Ma küll tahtsin seda, aga 24 detsmbril olin selle juba ära unustanud. Nii tore oli leida kuuse alt midagi, mida ma üldse ei osanud oodata.

4.-6. Sokid

Emalt omakootud sokid.

4.-6. Tahvelarvuti

iPad oli parim kingitus. Lõpuks ometi saab inimlikult mangat jm digitaalseid raamatuid lugeda.

7. Padi

See oli suur üllatus, kui mu 17-aastane poja mulle 70x70 padja ja ka padjapüüri samas suures jõuluvanaga kingikotis kinkis. Imeline. Magasin eile selle padjaga siis esimest korda ja see läks hästi korda. Ärkasin öösel vaid 1 kord. Sel aastal esimene hästi magatud öö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles