Mobiilifirma aktiivseim klient saatis sel aastal ligi 200 sõnumit päevas

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soodsat telefonipaketti omades võib helistada nii palju kui süda lustib.
Soodsat telefonipaketti omades võib helistada nii palju kui süda lustib. Foto: SCANPIX

Kuigi tavaliselt juhivad innukate helistajate ja sõnumisaatjate edetabelit naised, kuuluvad Tele2 rekordid sel aastal üllatuslikult meestele. Lisaks koondusid selle aasta rekordid just ühte piirkonda - Ida- ja Lääne-Virumaale.

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuhi Egle Merbachi sõnul oli Tele2 klientide seas selle aasta innukaimaks helistajaks Narvast pärit 60-ndates eluaastates mees, kes tegi aastas kokku 1425 kõnet. Kokku kestsid tema väljahelistamised 67 951 minutit ja kõne keskmine pikkus oli 48 minutit.

«Aktiivne härrasmees kasutab Tele2 Seenior-paketti, mis tähendab, et 1,49-eurose kuumaksu eest teeb ta igal kuul 140-160 tunni ulatuses võrgusiseseid kõnesid,» selgitas Merbach.

Tele2 aasta aktiivseim sõnumisaatja on 30ndates meesterahvas, kes elab Lääne-Virumaal. Tema on aasta jooksul saatnud tervelt 73 475 SMS-i, mis teeb keskmiselt üle 200 SMS-i päevas.

«Nii innuka sõnumineerimise tagamaid võib taas otsida tema paketist - ta kasutab Tele2 Multipakett 3.0, millega saab eestisiseselt piiramatult sõnumeid saata ilma, et telefoniarve sellest muutuks,» kirjeldas Merbach.

Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski lisas vastukaaluks, et Elisa üldise statistika vaates on naised  suuremad sõnumisaatjad kui mehed. «Helistamises aga soolist erinevust ei ole, naised ja mehed helistavad keskmiselt sama palju,» ütles ta.

Eesti Telekomi esindaja sõnul pole neil sarnast statistikat pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles