Saarlase ettevõte otsib üles ülisoodsad lennuhinnad

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukid Tallinna lennujaamas.
Lennukid Tallinna lennujaamas. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Saarlase Indrek Kaldi poolt asutatud ettevõte Traffel otsib üles uskumatult odavad lennuhinnad ja vahendab sellekohast infot oma iganädalases ingliskeelses uudiskirjas. Näiteks mullu pakkus Traffel võimalust soetada pilet Tallinnast Tokyosse ja tagasi 227 euroga.

«Uskumatu, kuid Tallinnast saab lennata Tokyosse ja tagasi 227 euroga, New Yorki 276 euroga ja Manilasse 299 euroga, aga ainult siis, kui kuuled sellisest võimalusest õigel ajal,» ütles soodsatest kauglendudest uudiskirja koostava idufirma Traffel asutaja Indrek Kald Meie Maale.

Vähem kui 300 eurot maksid möödunud aastal lennupiletid ka mitmesse Kanada linna, näiteks Torontosse 263 eurot, Montreali 279 eurot ja Vancouverisse 288 eurot. Pileti Chicagosse ja tagasi sai parimal juhul osta 281 euroga ning Pekingisse 296 euroga.

Traffel saadab tellijaile kaks korda nädalas ingliskeelse uudiskirja hetke parimate kauglennu pakkumistega algusega Euroopast. Lennufirmadest ja reisibüroodest sõltumatu idufirma jälgib selleks kümneid reisisaite, blogisid ja foorumeid pea 20 keeles.

Refereeritud artiklit saab lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles