Saaremaa suurim kaubanduskeskus plaanib ümberehitust

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi jaekett on avatud ka Auriga kaubanduskeskuses Saaremaal.
Rimi jaekett on avatud ka Auriga kaubanduskeskuses Saaremaal. Foto: Mihkel Maripuu

Auriga Kaubanduskeskuse uus omanik on läinud aasta lõpupoole esitanud Lääne-Saare vallale taotluse, saamaks teada projekteerimistingimusi ümberehituse tarvis.

Auriga kaubanduskeskuse omaniku esindaja Kristjan Maaroosi kinnitusel on nad tõepoolest esitanud vallale taotluse projekteerimistingimuste väljastamiseks ümberehituste tegemiseks keskuses, vahendab Saarte Hääl. «Samas ei ole päevakorral keskuse laiendamine, vaid mõningad sisemised muudatused, mille eesmärk on muuta külastajate liikumine keskuses mugavamaks ja loogilisemaks,» selgitas Maaroos.

Omaniku esindaja sõnul ei saa nad siiski täpsemat infot ehitustööde kohta avalikkusele veel anda, kuna projekteerimine alles algab ja ajagraafik koostatakse pärast ehitushanke läbiviimist. «Loodame muudatuste elluviimisega alustada 2016. aasta esimeses pooles,» kinnitas ta ja lisas, et ehitushankeni loodab omanik jõuda järgmisel kuul.

Ehituslike muudatuste põhjuseks Auriga kaubanduskeskuses on Kristjan Maaroosi sõnul planeeritavad muudatused keskuse kontseptsioonis ja ühtlasi projekteerimistingimuste taotluse vorm ütleb, et hoone ümberehitus on kavandatud vastavalt muutunud üürnike lahendusele.

Refereeritud artiklit saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles