Galerii: kütteta jäänud Kohtla-Järve kortermajade elanikele lootuskiirt ei paista

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kütteta jäetud Kohtla-Järve kortermajade elanikud on sattunud raskesse olukorda ning lootust, et majad külmumisest päästetakse ja sealsed elanikud taas sooja saavad, ei paista olevat.

Kohtla-Järvel Vahtra 23 asuvasse 32 korteriga majja on jäänud seitse peret, ülejäänud põgenesid sealt sugulaste ja tuttavate juurde, vahendab Põhjarannik. «Meil lõhkesid torud ja radiaatorid,» rääkis majahaldur Jelena Aleksejeva, lisades, et koos sellega jäätus ka püstikutes vesi.

«See tähendab, et kui keldris soojemaks läheb, siis lõhkevad ka veetorud,» sõnas Aleksejeva, kelle sõnul soojendavad nüüd korteritesse jäänud majaelanikud end gaasi ja elektriga. Samasugune olukord valitseb ka Uus tn 9 asuvas majas.

«Sellist olukorda ei ole tekitanud mitte meie, vaid süsteem, mis võimaldab monopolistil jätta külma inimesed, kes on kütte eest korralikult maksnud, kuid peavad vastutama teiste elanike võlgade eest,» rääkis Jelena Aleksejeva.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles