Kanal 2 ja Starman saavutasid kompromissi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits/Postimees

Starman ja Kanal 2 saavutasid kokkuleppe ning kartus, et Kanal 2 koos sõsarkanalitega võib Starmani võrgust lahkuda, on kadunud.

Kanal 2 juhatuse liikme Urmas Oru sõnul saavutasid telekanal ja kaablioperaator kokkuleppe, kuidas hind tulevikus muutuma hakkab. Korrigeerimine saab toimuma nii, nagu paljude muude hindade puhul – aluseks võetakse majanduskasvu näitajad.

«Meie jaoks oligi ju küsimus selles, kuidas telekanalile laekuv tasu käib kaasas muude elukalliduse ilmingutega. Kui tõusevad tarbijahinnad, siis peaks ka sisutootja sellest oma osa saama. Senine leping oli lihtsalt liiga jäik ning ei käinud muu eluga sama sammu,» ütles Oru.

«Kanal 2-ga seob meid pikk koostöö ja olin täiesti kindel, et ka seekord saavutame mõlemaid osapooli rahuldava kokkuleppe. Meil on Kanal 2-ga ju sarnased huvid – pakkuda võimalikult paljudele telesõpradele palju põnevat vaatamist,» lisas Starmani äriarenduse direktor Toomas Tiivel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles