Tasub teada: mida kaskokindlustus talvisel ajal ei hüvita

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läbi jää vajunud auto
Läbi jää vajunud auto Foto: Eduard Laur

Autoga veekogu jääl sõitmine väljaspool ametlikult avatud jääteed toimub juhi enda vastutusel ning õnnetuse korral seejuures kaskokindlustus ei aita.

«Viimastel päevadel on meedias näidatud mitmeid fotosid olukordadest, kus inimesed on väljaspool ametlikult avatud jääteed oma sõidukiga läbi jää vajunud,» märkis If Kindlustuse kommunikatsioonijuht Rain Porss, toonitades, et Eesti kindlustusseltsid teadaolevalt selliseid kahjusid kaskokindlustuse alt ei hüvita. Ka ei kehti kaskokindlustus põllule rajatud lumerajal.

Porsi sõnul on sellel aastal If Kindlustusele juba teada antud 1009 sõidukikahju juhtumist, läbi jää vajumisest ei ole Ifile teada antud. «Tuletame sõidukijuhtidele meelde, et Ifi kaskokindlustuse kliendile on autoabi tasuta,» lisas kindlustusfirma kommunikatsioonijuht. Tasuta abi autoga tekkinud probleemide lahendamiseks saab tellida ööpäev läbi kilndlustustelefonile 777 1211 helistades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles