Laevakompanii lubab: kiluvõileib uutel parvlaevadel 2,5 eurot maksma ei hakka

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiluleib
Kiluleib Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eile Kuressaares Saaremaa ettevõtjatega kohtunud TS Laevad juhatuse esimees lubas, et oktoobrist mandri ja suursaarte vahel sõitma hakkavatel uutel parvlaevadel toitlustaja reisijatelt hingehinda küsima ei hakka.

«Ametisse asudes ütles kuus inimest mulle, et kõike sa võid teha, kuid kiluvõileib peab olema, aga ei tohi maksta 2,5 eurot – see on kallis,» rääkis Tallinna Sadama tütarettevõtte TS Laevad juhatuse esimees Kaido Padar, vahendab Meie Maa.

Jutt käib siis sügisel sõitma hakkavatele parvlaevadele toitlustajate leidmisest, kuhu kuulutatakse veel lähiajal välja konkurss. TS Laevad ei välista, et erinevatel parvlaevaliinidel tulevad erinevad toitlustajad, kuna nende valikul saavad määravaks hind ja taust, küll aga tuleb tulevasel teenusepakkujal hakata hoolitseda ka laeva meeskonna toitlustamise eest.

Parvlaevade kaupluste puhul eelistab TS Laevad väiketootjate toodangut ning Padar rõhutas, et neljakandilist kohalikku leiba ja Muhu käpikut peab kindlasti seal osta saama.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles