Üleskutse: milliste kaubanduskeskuste põrandad on ebamugavalt libedad

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi selliseid üleujutusi nagu möödunud suvel juhtus Ülemiste kaubanduskeskuses tuleb harva ette, kaevatakse libeduse üle ka muul ajal.
Kuigi selliseid üleujutusi nagu möödunud suvel juhtus Ülemiste kaubanduskeskuses tuleb harva ette, kaevatakse libeduse üle ka muul ajal. Foto: Sander Ilvest

Lääne Elu kirjutas eile Rannarootsi kaubanduskeskuses juhtunud õnnetusest, kus kaheksakuune imik sai koljutrauma, kui ta ema keskuse libedal põrandal libastus.

Küll aga ei ole tegemist üksikjuhtumiga – talve saabudes seisavad erinevate kaubanduskeskuste külastajad silmitsi sellega, et põrandad muutuvad ebamugavalt libedaks ning sunnivad tavapärasest suuremale ettevaatlikkusele.

Hea lugeja, jaga kogemusi, millistes kaubanduskeskustes oled sina puutunud kokku erakordselt libedate põrandatega nii talvisel ajal kui aasta läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles