Ravimitootjate Liit kandideerib Euroopa mainekale PR-auhinnale

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment liidu heategevusprojekti videost.
Fragment liidu heategevusprojekti videost. Foto: Ravimitootjate Liit

Eesti Ravimitootjate Liidu töötutele suunatud heategevusprojekt kandideerib mainekale European Excellence Awards auhinnale kui 2010. aasta Euroopa edukaim tervishoiusektori kommunikatsiooniprojekt.

Heategevusprojekti raames said Eesti töötud detsembrist 2009 kuni maini 2010 omaosaluseta välja osta 8,5 miljoni krooni eest ligi 150 erinevat retseptiravimit. Kokku kirjutati välja 49 000 pakki erinevaid ravimeid, teatas liit.  

«Projekt on mitmel pool Euroopas pälvinud tähelepanu ja tõstatanud majanduskriisi ajal kasvanud tööpuuduses olulise küsimuse, kuidas saavad töötud jätkata krooniliste haiguste ravi ning vältida olukorda, kus haigus rahapuudusel ravimata jääb ning tööturule naasmist takistama hakkab,» selgitas Ravimitootjate Liidu juhataja Riho Tapfer.

Ta lisas, et nende jaoks oli väga oluline kommunikatsioon nii tervishoiuvaldkonna otsustajate, kui ka otsese sihtrühma – töö kaotanute – suunal, kus ei saanud loota pelgalt massimeedia vahenditele.

Ravimitootjate Liitu nõustas projektis suhtekorraldusbüroo Corpore.

Ravimitootjate Liidu projekt kandideerib lisaks tervishoiukategooriale veel ka parima kommunikatsiooniprojektina Baltikumi regionaalses kategoorias.

Mõlemas kategoorias on kokku viis finalisti, võitjad kuulutatakse välja 9. detsembril Prahas toimuval tseremoonial.   

«Tervishoiu valdkonnas, mis on rangelt reguleeritud ja kommunikatsiooniinimeste poolt spetsialiseerumist nõudev, investeeritakse Euroopas kommunikatsiooni igal aastal kümneid miljoneid eurosid.

Pääsemine top viie hulka avab meie konsultatsioonibüroo jaoks unikaalse võimaluse potentsiaalsetele klientidele selles valdkonnas üle Euroopa silma paista,» kommenteeris Corpore partner Allar Tankler.

Ravimitootjate Liit kaasas projekti ravimitootjad Sanofi Aventis, Zentiva, GSK, Pfizer, Sandoz, Gedeon Richter, Mepha, Boehringer Ingelheim, Ratiopharm, AstraZeneca, Berlin-Chemie ning Magnum Medicali ja Apotheka apteegiketi, lisaks avaliku sektori koostööpartneritele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles