AirBaltic kasvatas oluliselt Tallinna reisijate hulka

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuinfo Tallinna lennujaamas
Lennuinfo Tallinna lennujaamas Foto: Sander Ilvest

Läti lennufirma airBaltic kasvatas lõppenud aasta detsembris võrrelduna sama ajaga aasta tagasi oma Tallinna reisijate hulka 33 protsenti.

AirBaltic teenindas 2015. aasta detsembris Tallinnas 19 071 reisijat, võrrelduna 14 679 reisijaga samal kuul aastal 2014, vahendab lennufirma. 

Kolmandiku võrra suurem kasv sai lennufirma esindajate hinnangul võimalikuks tänu rohkematele Tallinnast Euroopa suurtesse sõlmjaamadesse toimuvatele otselendudele, ja ka võimalusele Riia kaudu reisida edasi sihtkohtadesse Euroopas, Lähis-Idas ning SRÜs. Ka teatas AirBaltic teatas hiljuti kahe uue liini avamisest tulevaseks suvehooajaks: Reykjavik-Riia ning Tallinn-Vilnius.

AirBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas. Lisaks pakub airBaltic otselende Tallinnast ja Vilniusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles