Ajalehekiosk sukeldub poeärisse

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R-kiosk hakkab müüma esmavajalikke toidukaupu.
R-kiosk hakkab müüma esmavajalikke toidukaupu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pelgalt ajalehekioskiks ei saa nimetada enam ühtegi R-Kioskit, kuna kiosk on otsustanud hakata müüma esmavajalikke toidukaupu, sealhulgas juustu, leiba-saia, muna, sinki ja puuvilju.

AS R-Kiosk Estonia tegevjuht Tiia Ilves juhtis tähelepanu, et aina vähem soovitakse aega veeta kaubanduskeskustes ja eelistatakse teha kiireid ostusid koduteel, seetõttu on R-Kiosk praeguseks juba kaks aastat suuremates kioskites pakkunud muu traditsioonilise kioskikauba ja tänavatoidu kõrval ka esmavajalikku toidukaupa.

«Pakume R-Kioskis oma klientidele 50 erinevat esmavajaliku toidukaupa, sealhulgas erinevaid piimatooteid, juustu, leiba-saia, muna, sinki ja puuvilju. Samuti pakume erinevaid komplektlahendusi koju kaasa ostmiseks,» kirjeldas ta.

Ilves toob näiteks võimaluse valmistada hommikusöök Saaremaa lihatööstuse peekonist, Linnutalu munadest ja külmutatud juurviljade segust, mille saab kioskist soetada 2.95 euro eest. «Koju Kaasa tooted leiab klient kas punaselt tähistatud alalt või meie võileivakapist, seega jälgime hoolega klientide eelistusi ja uudistooteid ning lähitulevikus erinevate toodete ja komplektide valik meie kioskites kindlasti suureneb,» märkis Ilves.

Enamuses R-kioskitest üle Eesti saab juba mõnda aega koju kaasa osta piima ja kohukesi ning 40 suuremas kioskis pakutakse suuremat valikut esmavajalikku toidukaupa.

«Kõige väiksemast kioskist on juba paari viimase aasta jooksul võimalik osta kohvi ja muid sooje jooke ning suurematest luugikioskitest ka hot-dogi ja saiakesi ja sellised muudatused sortimendis toimivad ka kioskit suuremaks ehitamata,» lausus Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles