Romantikat müüakse kilokaupa

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surm võib tulla ootamatult.
Surm võib tulla ootamatult. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui jahu või suhkrut ostes ei imesta keegi, et seda müüakse kilo kaupa, siis majapidamistarvete müümisel paneb kilohind kulmu kergitama.

«Rimi kliendilehes jäi silma selline omapärane pakkumine –küünlaid müüakse kilohinnaga. Huvitav, kas need tuleb endal ära kaaluda või öeldakse hind kassas?» kirjutas Postimehe lugeja.  

Rimi pressiesindaja Katrin Batsi sõnul müüvad nad tõepoolest kampaania raames kilohinnaga küünlaid. «Klient saab ise spetsiaalse märgistusega varustatud väljapanekult valida, milliseid küünlaid ja kui palju ta soovib kokku panna. Need saab kohapeal pakendada ning teenindaja kassas kaalub,» kirjeldas Bats ebatavalist küünlamüüki. Kuigi reklaamis on kirjas uudispakkumine, siis Batsi sõnul on nad ka varem küünlaid nii müünud. «Küünlad kaalukaubana müüvad väga hästi,» lisas ta.

Foto: Lugeja foto

Kui uskuda reklaami, siis peaks küünlaid kilo kaupa ostes saama kätte väga soodsalt.   Kas see ka nii on, ei õnnestunud Postimehe tarbijaportaalil kontrollida, sest Tallinna kesklinna Rimides (Tatari, Norde Centrumi, Aia tn ja Tornimäe) küünlaid kilohinnaga ei müüdud. Nii ei õnnestunud teha võrdlus, kas soodsam on osta küünlaid tükikaupa või kilohinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles