Odavbussifirma hakkab sõitma Tallinna-Viljandi liinil

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Express buss.
Simple Express buss. Foto: Toomas Tatar/Postimees

Odavbussifirma Simple Express hakkab alates 28. jaanuarist sõitma Tallinna-Viljandi liinil. Mõlemas suunas hakkab iga päev toimuma kolm väljumist.

Simple Expressi kommertsvedude juhi Ott Arumeele sõnul saab Viljandist nüüd Simple Expressiga mitmetesse Eesti olulistesse sõlmpunktidesse.

«Simple Express hakkab Viljandist lisaks Tartule ja Pärnule sõitma ka Tallinnasse. Selle liini avamine on oluline samm eesmärgi suunas, et Simple Expressiga saaks soodsalt sõita kõigi olulisemate Eesti linnade vahel vähemalt kolm korda päevas,» rääkis Arumeel. Ta lisas, et liinivõrku plaanitakse veelgi arendada.

Tallinna-Viljandi liinil hakkavad bussid läbima muuhulgas ka Türi, Paidet ja Võhmat. Piletite eelmüük jaanuari lõpus alustavale liinile on alates tänasest avatud. Arumeele sõnul algavad ka sellel Simple Expressi liinil piletite hinnad ühest eurost.

«Bussi täitudes hinnatase järk-järgult kasvab. Soodsad piletid on saadaval ainult Simple Expressi veebilehelt piletit ostes,» selgitas ta.

Simple Expressi väljumised alates 28.01 liinil Tallinn-Viljandi-Tallinn on järgmised:

  • Tallinn-Viljandi kell 9.00; 12.00; 16.30
  • Viljandi-Tallinn kell 7.15; 12.30; 16.00
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles