Saaremaa parim tööandja pidas teadet tunnustusest petukirjaks

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel nädalal Eesti töötukassalt Saare maakonna aasta parima tööandja tiitli pälvinud Annemark OÜ juht Meelis Liigsoo kiidab omalt poolt just töötukassat, sest enamik sealt pakutud tööotsijaid on osutunud headeks töötajateks.

Töötukassa kaudu on firmasse tööle võetud ka vähenenud töövõimega inimesi, kaks nendest osaleb tugiisikuga töötamise programmis, vahendab Saarte Hääl. Kui eelmise aasta lõpus laekus Liigsoo meiliaadressile kutse osaleda tunnustus­üritusel Tallinnas, pidas ta seda esialgu petukirjaks.

«Mulle tuleb iga nädal kirju, et olete võitnud loteriiga miljon eurot ja seega oli esimene mõte, et jälle midagi taolist ning lugedes oli üllatus suur, sest mulle ei meeldi ennast esile tõsta,» tunnistas Liigsoo.

Meelis Liigsoo arvates on see tunnustus antud kerge ettemaksuna. «Nüüd pead neid kolme töötukassa kaudu tulnud töötajat hoopis teise pilguga vaatama. Mitte et nendega probleeme oleks, aga nüüd on nagu kohustus kõigile rakendus leida ka siis, kui tööd vähemaks jääb,» leidis Liigsoo.

Refereeritud artiklit saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles