Kallimad parvlaevapiletid läksid täna müüki

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued hinnakirjad kehtestatakse Kuivastu-Virtsu ja Rohuküla-Heltermaa parvlaevaliinidel.
Uued hinnakirjad kehtestatakse Kuivastu-Virtsu ja Rohuküla-Heltermaa parvlaevaliinidel. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Suursaarte parvlaevaliinidel hakkavad alates 1. veebruarist kehtima uued hinnakirjad, mis tõstavad piletihindu keskmiselt 14 protsenti.

E-pileteid saab veebruariks hakata ostma alates tänasest, kirjutab Meie Maa.

Kuivastu-Virtsu liinil hakkab reisijapilet alates 1. veebruarist maksma senise 2,60 asemel 3 eurot, sooduspileti hind muutub 1,30-lt eurolt 1,50-le.

Rohuküla-Heltermaa liinil on reisija täispileti uus hind 3,40 senise 3 euro asemel ja sooduspilet 1,70 senise 1,50 asemel.

Pensionäri sooduspilet müüakse vaid 65-aastasele ja vanemale isikule, soodustused ei kehti alla 65-aastastele pensionäridele ja teistele (nt osalise töövõimekaotusega).

Parvlaevapiletite hinnad veebruarist:

  • Tavaline sõitjapilet Kuivastu-Virtsu vahelisel liinil tõuseb seniselt 2,6 eurolt 3,2 eurole, Rohuküla-Heltermaa liinil 3 eurolt 3,6 eurole. 
  • Saarte elanike sooduspiletite hinnad tõusevad neil liinidel Saaremaale minnes 1,3 eurolt 1,6 eurole ja Hiiumaale minnes 1,5 eurolt 1,8 eurole.
  • Sõiduauto piletite hind Kuivastu-Virtsu liinil tõuseb uuel aastal senise 7,4 eurolt 9 eurole, Rohuküla-Heltermaa liinil 8,8 eurolt 10 eurole.
  • Nagu sõitjapiletid, on ka sõiduauto sooduspiletid poole odavamad – Kuivastu-Virtsu liinil 3,7 euro asemel alates veebruarist 4,5 eurot ning Rohuküla-Heltermaa liinil 4,4 euro asemel 5 eurot.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles