Parimad e-teenused saavad digitaalse kvaliteedimärgi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimate e-teenuste digitaalne kvaliteedimärk.
Parimate e-teenuste digitaalne kvaliteedimärk. Foto: Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

Eesti parima e-teenuse konkursi võitjad saavad esmakordselt koduleheküljele veebikleebise, mille järgi tunneb internetikasutaja ära tiitlivõidu noppinud e-lahendused.


Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) riigi infosüsteemide osakonna juhataja Margus Püüa sõnul on tegemist digitaalse kvaliteedimärgiga, mis suurendab inimeste teadlikkust Eesti parimate e-teenuste kohta.

«Kui hea teeninduse kuu raames enim kiita saanud ettevõtted saavad oma uksele panna tunnustava kleebise, siis parimate e-teenuste pakkujad saavad nüüd kasutada spetsiaalset tunnusmärki oma koduleheküljel,» lisas Püüa.

Veebimärk Parim E-teenus 2011 saavad konkreetsed e-teenused, mis on pälvinud ekspertidest koosneva žürii tunnustuse ning läkitatakse võistlustulle maailma parimate e-lahenduste konkursil World Summit Award 2011.

MKM ning Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuse (RIA) väljakuulutatud konkursist Eesti parim e-teenus 2011 on oodatud osa võtma kõik Eestis e-lahendusi arendavad ettevõtted, organisatsioonid ja üksikisikud. Parimad e-teenused valitakse välja e-õppe, e-kultuuri, e-teaduse, e-valitsuse, e-tervise, e-äri, e-meelelahutuse ja e-kaasamise kategooriates.

Konkursil saab kandideerida kuni järgmise aasta 16. jaanuarini, võitjad valib žürii välja veebruaris. Konkursi tingimustega saab täpsemalt tutvuda aadressil www.e-konkurss.net.

Samuti nimetasid MKM ja RIA novembri hea e-teenuse kuuks, millega kutsutakse kõiki inimesi üles märkama ja tunnustama igapäevaelu lihtsustavaid e-lahendusi. Nutikatest ning mugavatest e-lahendustest saab märku anda veebilehel www.e-konkurss.net. Kasutajate kiituse pälvinud e-lahendusi kutsutakse kandideerima ka Eesti parim e-teenus 2011 konkursile.

Parima e-teenuse konkurss korraldatakse Euroopa Liidu struktuurifondide programmi «Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine» raames ning Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles