Töökuulutuste arv on kahekordistunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töökuulutuste arv on sel aastal kasvanud
Töökuulutuste arv on sel aastal kasvanud Foto: Margus Ansu / Postimees

Töökuulutusteportaali CV Online turundusjuhi Heiko Grossi sõnul on sellel aastal töökuulutuste arv hakanud märgatavalt suurenema.

«Võrreldes 2010. aasta algusega on näha märgatavat tõusu – hetkel on meil üle kahe korra enam tööpakkumisi, kui oli aasta alguses ehk kokku üle 1300 » sõnas Gross. Suurim kasv leidis Grossi sõnul aset selle aasta jaanuaris ja veebruaris.

«Traditsiooniliselt on aastas veel kolm kasvuperioodi olnud – üks kevadel aprillist kuni juunini enne hooajatöid, teine septembris ja kolmas enne jõule ehk detsembri esimeses pooles. Seega lähinädalatel on veel pakkumiste arvu kasvu oodata,» lisas Gross.

«Võib öelda, et sel aastal on siiski toimunud pidev kasv mõnede suuremate hüpetega. Üks tõus ei ole teist välistanud – veebruaris oli üle 1000 töökuulutuse ning septembris oli see number 1500 ligi,» lisas Gross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles