Eesti ettevõtjad saadavad tooteid Ukraina ja Moldova jõululaadale

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atria Valga tootmistsehh
Atria Valga tootmistsehh Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti ettevõtjad saadavad tasuta oma tooteid müügiks eeloleval laupäeval Kiievis ja Chisinaus toimuvatele heategevuslikele jõululaatadele.


Meie ettevõtjad on nimetatud heategevuslikel laatadel osalenud juba mitu aastat ja nende toodete vastu on seal alati elav huvi olnud. Laatadel kogutud raha läheb Ukraina ja Moldova laste raviasutustele meditsiinitehnika ostmiseks.

Eesti suursaadik nii Ukrainas kui Moldovas Jaan Hein ütles oma ettevõtetele saadetud kirjas, et Eestis toodetud kvaliteetse kauba müük aitab ühtlasi kujundada riigist positiivset kuvandit, olles samas ka heaks reklaamiks konkreetsetele toodetele.

Atria Eesti saatis täna oma saadetise talvetoodetega juba Ukraina poole teele. Lisaks Atriale toetavad 4. detsembril Kiievis algavat jõululaata ka mitmed piimatoodete valmistajad nagu Estover, Valio ja E-piim.

Eelmisel aastal osales Kiievi jõululaadal kokku 13 siinset toiduainete tootjat.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles