Elion sulgeb kolmapäeva hommikul taksofoniäri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksofon.
Taksofon. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna, 30. novembril on viimane päev, mil on võimalik Eestis taksofone ja taksofonikaarte kasutada.

Seoses taksofonide vähese kasutusaktiivsuse ja kõrgete investeeringu- ja hoolduskuludega sulgeb Elion homme, 1. detsembril kell 9 taksofoniäri.

Elioni eraklientide segmendijuhi Silver Soomre sõnul on taksofoniteenus oma aja ära elanud ning seda näitab kõige selgemalt tarbijate käitumine.

«Vaadates taksofonide kasutatavust, võib julgelt öelda, et selle teenuse vastu puudub üldine huvi ja vajadus,» sõnas Soomre. «Keskmine taksofonide kasutusmaht on langenud 1 minutile taksoni kohta päevas.  Võrreldes 2004. aastaga on minutimahud vähenenud tänaseks 30 korda.»

Alates 1. detsembrist 2010 kuni 1. detsembrini 2011 tagastab Elion taksofonikaardi omanikele rahasumma, mis on kaardil kasutamata jäänud. Raha tagastatakse taksofonikaartidelt, mille algselt märgitud kehtivusaeg ei ole möödunud või on möödunud 2009-2010. aasta jooksul.

Kasutamata rahasumma tagasisaamiseks saavad taksofonikaardi omanikud pöörduda lähimasse Elioni esindusse.

Elionil on 23 esindust üle Eesti, neist kuus Tallinnas, kolm Tartus, kaks Pärnus ja Rakveres, Haapsalus, Jõhvis, Kuressaares, Kärdlas, Narvas, Paides, Põlvas, Raplas, Viljandis ja Võrus. Esinduste kontaktid ja lahtiolekuajad leiab aadressilt: http://www.elion.ee/esindused. Küsimuste korral saab pöörduda Elioni klienditeenindusse helistades 165 või kirjutades info@elion.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles