Fazer pakub jõuludeks hapukapsa pitsat

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hapukapsa ja viineri täidisega pitsa.
Hapukapsa ja viineri täidisega pitsa. Foto: Fazer

Eesti üks juhtivaid pagaritoodete valmistajaid Fazer Eesti toob jõuludeks turule mitu uut küpsetist, millest kõige erilisem tundub olevat hapukapsa ja viineri täidisega jõulupitsa.


Täiesti uued tooted on veel jõulustritsel ja puuviljapäts, samuti on uus musta leiva perekonda kuuluv jõululeib.

«Pakume jõuludeks mitmeid uusi ning huvitavad soolaseid ja magusaid ahvatlusi, samas ei puudu meie toodete hulgast ka traditsiooniline jõulustritsel ja piparkoogid,» tutvustas jõulutooteid Fazer Eesti juhatuse esimees Kristjan Kongo.

Fazeri must jõululeib, mis tunnistati toidumessil pagaritoodete seas selle aasta parimaks jõulutooteks, on erinevate kuivatatud puuviljade ning maapähklitega maitsestatud vormileib. Leiva puuviljasegu sisaldab ploomi, papaiat, aprikoosi. Selle koostisesse kuulub muu hulgas veel rukkitäistera- ja rukkikroovjahu ning erinevad maitseained.

Fazeri pagarikodades saab osta jõulustritslit, mis on rohke jõhvikamoosi ja pähklitega pärmitaignast küpsetis. Pohla-iirisesaiake on aga pärmilehttaignast pohlamoosi ja iirisekreemi täidisega saiake ning puuviljapäts mõnus nisujahust rukkikliide, päevalilleseemnete, rosinate, papaiade ja sukaadiga pätsike.

Nii soolased kui ka magusad küpsetised on saadaval juba praegu kõigis Fazeri pagarikodades ja kringlitubades, mis asuvad suuremates poodides üle Eesti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles