Pagaripoisid hakkasid piparkooke müüma internetis

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Pagaripoiste veebilehelt.
Fragment Pagaripoiste veebilehelt. Foto: Tarbija24

Pagari- ja kondiitrifirma Pagaripoisid teatas, et müüb piparkooke nüüd ka internetis.

Piparkookide tellimine ja maksmine käib läbi firma veebilehe ning ostja ukse taha toimetab kauba kuller. Pagaripoiste turundusjuht Martin Pärn ütles Tarbija24-le, et tegemist on pilootprojektiga ja tulevikus võivad internetis müüki tulla ka teised nende tooted.

Piparkookide müük internetis läks lahti eile õhtul ja täna on väljasaatmisel juba kümmekond pakki. Pärna hinnangul on tulemus nende väheste tundide kohta, mil teenus avatud on olnud, üsna hea.

Valikus on 450-grammistes pakkides piparkoogid, mis maksavad 46-120 krooni, suur ja väike piparkoogimaja (hinnad vastavalt 360 ja 254,20 krooni) ning südamekujuline piparkook hinnaga 35 krooni. Pärna kinnitusel on hinnad internetis samad, mis kaupluseski, kuid veebist tellijal tuleb juurde arvestada kulleritasu.

Piparkookide kojutoomine maksab Tallinna piires 60 ja linna lähiümbruses 120 krooni ning selle töö teeb Pagaripoiste eest ära kullerfirma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles