Paksude ülerõivaste jaoks on garderoob vaid vähestes ostukeskustes

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikem poeskäik võib talvel paksude ülerõivaste tõttu üsna ebamugavaks osutuda, ometi pole paljud ostukeskused mõelnud garderoobile.
Pikem poeskäik võib talvel paksude ülerõivaste tõttu üsna ebamugavaks osutuda, ometi pole paljud ostukeskused mõelnud garderoobile. Foto: SCANPIX

Talveriietega võib pikema poeskäigu ajal hakata ebamugavalt palav, kuid ometi pole enamik kaubanduskeskustest mõelnud garderoobile. Tarbija24-l õnnestus leida vaid paar kaubanduskeskust, kus saab rõivad hoiule anda.

Riided saab ära anda Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses, garderoob asub infoleti juures ja riided saab hoiule anda täiesti tasuta. Tallinna Kaubamaja võtab ülerõivad lahkesti hoiule klienditeeninduses. Ülejäänud keskused, mille Tarbija24 läbi helistas, soovitasid üleriiete jaoks hoiukappe.

Stockmannis on hoiukapid kaubamaja viiendal korrusel infoleti juures ja nende kasutamine on tasuta. Ülemiste keskuses on samuti olemas hoiukapid, kuid nende kasutamiseks tuleb välja käia 10 krooni pandiraha.

Rakveres Põhjakeskuses saab jope vajadusel panna mängutoa juures asuvatesse kappidesse, kapi kasutamise hind on 10 krooni.

Pärnus Kaubamajakas võib tasuta kasutada Rimi toidupoe juures olevaid hoiukappe.

Tarus Lõunakeskuses ei ole aga ülerõivaid kuskile võimalik panna – garderoobi ei ole ning pakihoid on mõeldud suuremate kompsude ja kottide jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles