Bussiliiklus Tallinna ja Narva vahel katkes

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taisto liinibuss.
Taisto liinibuss. Foto: Peeter Kümmel / Sakala.

Bussifirma Taisto tühistas täna kõik sõidud Tallinna ja Narva vahel, Sebe bussid sõidavad Tallinna-Narva maanteel katkendlikult.

«Hommikul läks meie esimene 7.45 reis suunal Tallinna-Rakvere-Püssi-Kiviõli-Jõhvi-Narva suunal liinile, kuid buss sõidab raskete teeolude tõttu ainult Rakvereni ja tuleb siis tagasi, teised reedesed väljumised tühistame,» ütles Taisto liinispetsialist Jan Landrat.

Sebe turundusjuht Berit Osula rääkis, et nende bussid sõidavad Tallinna ja Rakvere vahel ning Narva ja Jõhvi vahel. Vahepealsel teelõigul ei liigu bussid enne, kui teeolud paranevad ja tee taas avatakse. Esimene hommikune Tallinnast Narva poole suundunud Sebe buss sai sihtpunkti läbi Kiviõli.

Osula sõnul on busside jaoks olukord keeruline ka Pärnu ja Rakvere vahel, kus tee on kinni.

«Muudes suundades bussiliiklus praegu toimib, bussid on hommikul liinile läinud, kuid kindlasti tuleb arvestada hilinemistega, ka kuni paaritunnised võimalikud hilinemised ei ole reedel erandiks,» lisas Landrat.

Taisto soovitas reisijatel arvestada ka võimalusega, et kui bussipeatus jääb suurest teest eemale ja lumesahk ei ole teed peatusesse lahti lükanud, siis ei pruugi ka liinibuss sinna sisse keerata. Sellistel juhtudel tuleks reisijal bussi oodata lähima suurema tee äärde jäävas peatuses.

Sebe lubas liinimuudatustest reisijatele teada anda oma veebilehel ning vajadusel saab infot ka firma üldnumbrilt. Taisto busside liikumise kohta saab küsida kliendiinfo telefonilt 1882.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles