Ragn-Sells: osas piirkondades võib prügiautot oodata alles teisipäeval

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügikonteiner ja autod Tartus Annelinnas.
Prügikonteiner ja autod Tartus Annelinnas. Foto: Postimees.ee lugeja

Ragn-Sells teatas, et prügiautod ei jõua täna kõikide klientideni. Probleemseim piirkond on Virumaa, kus osas kohtades jõutakse konteinereid tühjendama ilmselt alles järgmise nädala alguses.

«Teeolud on üle Eesti väga rasked ning autode liikumine aeglasem ja kohati suisa võimatu, mistõttu võib tekkida viivitusi konteinerite tühjendamisel kõikjal. Palume klientidelt mõistvat suhtumist,» ütles Ragn-Sells ASi ärijuht Agu Remmelg. «Õnneks on ka inimesed meiega ise ühendust võtnud ning teavitanud juurdepääsu võimatusest – aitäh kõikidele koostööaldis klientidele. Oleme ühendust võtnud kõikide teenindavate omavalitsustega ning vahetame jooksvalt teeolude kohta informatsiooni. Kus võimalik, teenindame neid konteinereid, kuhu on ligipääs tagatud.»

Ragn-Sellsi andmetel on kõige keerulisemad olud praegu Virumaal, erandiks on Sillamäe ja Narva linn, kus on teed lahti ning teenindamine käib graafikujärgselt.

«Rakvere linn on teenindatav umbes 25 protsendi ulatuses: töö käib suuremate tänavate ääres, aga ka siis läbi raskuste. Sealsed tegemata tööd jäävad esmaspäevaks ja teisipäevaks. Hull on olukord Rakke vallas, Kunda linnas, Viru-Nigula vallas, kus ligipääs puudub – neis kohtades teenindame alles pühapäeval,» rääkis Remmelg.

Töid püüab prügifirma siiski jätkata Vaivara ja Toila vallas, Narva maantee äärsetel objektidel.

Remmelga sõnul on Lääne- ja Pärnumaal olukord parem. «Lääne regioonis on kõik segaolmejäätmete ringi autod välja sõitnud ning töö käib. Kuid muidugi võib tekkida viivitusi, kuna autode liikumiskiirus on väiksem. Suuremaid takistusi on Halinga valla teenindamisel, kõiki teisi teenindatakse nii, kuidas võimalik – kuhu ligi pääseb. Küll jääb ära tänane Pärnu maakonna vanapaberiringi teenindamine, mis lükkub ilmaolude tõttu esmaspäeva.»

Lõuna-Eestis on täna kõik firma autod välja läinud, kuid kui tuisk jätkub, võivad Remmelga sõnul tekkida ka Lõuna-Eesti valdades prügiveol suuremad takistused. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles