Poekett alustas koostööd tanklaga

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästukaardiga saab nüüdsest Alexela tanklates soodustust.
Säästukaardiga saab nüüdsest Alexela tanklates soodustust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti vanim ja suurim jaeäri Coop Eesti sõlmis koostöölepingu Alexela grupiga, mille raames on tänasest kõigile Säästukaardi kasutajatele kütuseliiter Alexela tanklates soodsam.

Alexela Oil juhatuse esimehe Ain Kuusiku sõnul annab ettevõte järgnevateks nädalateks Coop Eesti kliendikaardi omanikele kolmesendilise hinnasoodustuse. «Nii nagu Alexela peab üheks oma eesmärgiks olla kohal ka kaugeimais Eestimaa valdades ja külades, on see eesmärk ka Coop Eestil,» lubas Ain Kuusik. Kolmesendiline soodustus kehtib Väikese Taksi kampaania perioodil kuni 16. veebruarini.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Jaanus Vihandi sõnul on Coop Eesti peamisi eesmärke oma klientomanike ja püsiklientide huvide eest seismine. «Oma kliendile pakutavate hüvede püsival arendamisel, sealhulgas Säästukaardi partnerpakkumistel on olnud oluline roll meie liidripositsiooni säilitamisel jaeturul,» ütles Jaanus Vihand.

Säästukaardi tavapärane soodustus Alexela tanklates hakkab olema 1,5 senti liitrilt ning maksekaardina toimival Säästukaart Plussil kaks senti liitrilt. Koostööleping sõlmiti ettevõtete vahel järgnevaks viieks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles