Rimi püsikliente ootavad uuendused (1)

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Rimi kliendikaardi uuem versioon võimaldab kaarti ostul registreerida ka ilma magnetriba kasutamata ehk kontaktivabalt ja nüüdsest saab kleebisekampaaniat koguda ka virtuaalselt.

Rimi Eesti Food AS Katrin Batsi kommunikatsioonijuht ütles, et põhimõtteliselt on tegu siiski ikka sama kliendikaardiga. «Uuem versioon sellest võimaldab kliendikaarti ostul registreerida ka ilma magnetriba kasutamata ehk kontaktivabalt, ehk piisab vaid kaardi asetamisest kaardimakseterminali lähedale ja magnetriba kasutamine ei ole enam vajalik. «Lisaks jääb mõistagi kliendile võimalus kaart registreerida ostul ka magnetribaga,» sõnas Bats.

Ta rõhutas, et täiesti kasutuskõlblikud on ka senised kliendikaardid ja otseselt ümber vahetama uute vastu neid ei pea.

«Küll aga pole me jõudnud tänaseks veel kõikides kauplustes vahetada makseterminale uute vastu, millel oleks kontaktivaba kaardi kasutamise valmidus,» sõnas Bats. Ta selgitas, et hetkel saab kontaktivaba kaarti kasutada 33-s Rimi ja Säästumarketi kaupluses. Kõigi terminalide juures, kus selline võimalus on, leiab klient ka vastava märke. «Kõikides Rimides loodame terminalid välja vahetada käesoleva aasta varakevadeks ning Säästumarketites hiljemalt sügiseks,» märkis Bats.

Alates jaanuari lõpust, mil algas uus matkatarvete lojaalsuskampaania (kleebisekampaania), saab Rimi kampaaniakleebiseid koguda ka virtuaalselt kliendikaardile. «Klient peab selleks ise soovi avaldama läbi sinurimi.ee veebi või kaupluste terminalides, abi ja täiendavat infot selleks saab küsida Rimi klienditoe telefonilt,» soovitas Bats.

Virtuaalseid kleebiseid kogunud klient peab lojaalsuskampaania tooteid ostes teenindajat teavitama, et soovib kasutada kaardile kogunenud digikleebiseid. «Neile, kellele meeldib harjumuspäraselt paberkleebiseid voldikusse kleepida, jääb see võimalus samuti alles,» lausus Bats.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles