Leivameister proovib kätt disainivallas

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Leivameistrina on Martin Sepping üle Eesti tuntud, kuid paljud ei tea, et Muhu leiva kõrval jätkub mehel entusiasmi ka teiste algatuste ja ideede arendamiseks.

Möödunud aasta lõpus tunnustas Saaremaa ettevõtjate liit koostöös arenduskeskusega Muhu Pagarite tegevjuhti Martin Seppingut tiitliga Saare Staarstartija, kirjutab Meie Maa. Startides on tõesti olnud turbot – pole just igapäevane, et üks ettevõte avab oma filiaale aasta jooksul mitmes Eestimaa otsas.

Pagarikoja juhil on nüüdseks valminud kärgpapist pingi prototüüp, mis sõidab koos omanikuga mööda Eestit ringi.  Pingike on kerge ja mahub autosse ning iial ei tea, kus võib potentsiaalse huvilisega kokku juhtuda, põhjendas Sepping, kes on juba nii mõnegi mööblikujundajaga kohtunud ning suutnud neiski elevust tekitada.

«Pingikesega püüan inimestele tutvustada kärgpapi kasutamisvõimalusi ning prototüüp on siin-seal äratanud tõesti huvi,» lisas ta.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles