Maavanem nõudis Eesti Postilt selgitusi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Posti postkontor
Eesti Posti postkontor Foto: Marko Saarm / Sakala

Lääne maavanem Neeme Suur kutsus Eesti Posti esindajad vaibale, avaldamaks muret postiteenuse kättesaadavuse pärast maakonnas.

«Kuna alates 2014. aasta juunist Omniva kaubamärgi all tegutsev Eesti Post pakub avalikku teenust, on nende kohustuseks tagada ka avaliku teenuse kättesaadavus igale kodanikule,» ütles Lääne maavanem Neeme Suur kohtumise järel Eesti Posti jaevõrgu projektide osakonna juhi Lea Rämmeldi ja Omniva Eesti logistikaäri juhi Martin Lutsuga, vahendab Lääne Elu.

Küll aga on Eesti post asunud kulusid üle vaatama ning sel põhjusel lubanud lähiaastail sulgeda kõik postkontorid, asendades need küll postipunktidega. Lääne maavanem on seisukohal, et selline vangerdus ei tohiks klientidele sisulisi muudatusi kaasa tuua ning säilima peavad kogu teenuste pakett ning kättesaadavus.

Nii tõigi Neeme Suur aruteluringis välja kolm peamist probleemi, mis Läänemaa elanikel on tekkinud seoses Eesti Posti ümberkorraldustega – nende hulgas olid nii postkontori kui postipunkti sulgemine Ristil, täna tegutsevate postipunktide töö tõhusus kui pakiautomaatide asukohad.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles