Tuhat eurot enam eelisjärjekorras üle mere ei aita

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paks rahakott Saaremaale sõites eeliseid enam ei anna.
Paks rahakott Saaremaale sõites eeliseid enam ei anna. Foto: Küllike Rooväli / Postimees

TS Laevade juhatuse esimees Kaido Padar lubas, et 1. oktoobrist mandri ja suursaarte vahel sõitma hakkavatele uutele parvlaevadele ei müüda autode erikaarte, mis tagaksid igale praamile pääsu.

«Sellist asja ei tule, et saab 1000 euro eest osta A-kaardi. Piisab, kui oled neli minutit varem kohal, ning pääsed kindlasti laeva peale. Erisusi me tegema ei hakka,» vahendab Meie Maa Padarit.

Alates septembrist saab piletimüügikeskkonnast www.praamid.ee lunastada piletit ka jalgsi reisijale. Samuti on võimalik pilet osta autosse, mille juht on teine isik ja kes ise juba pileti soetanud.

E-piletit välja trükkima ei pea, pileti lugemine käib sadamas telefoniekraanilt koodi lugedes. Ka ei pea e-pileti eest kohe tasuma ja summa lisatakse mobiiltelefoni arvele.

Küll aga tuleb arvestada sellega, et telefonioperaator Telia lisab pileti maksumusele omalt poolt 32 senti. E-pileti eest saab maksta ka krediitkaardiga. Senise kuu aja asemel hakatakse e-pileteid ette müüma kaks kuud varem.

Pikemalt loe uuest piletimüügikorrast Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles