Finnair suurendab lendude arvu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Haabu / Postimees

Soome lennufirma Finnair suurendab tänavu suvel lennukohtade arvu Tallinnast 10 protsenti ja avab mitu uut lennuliini Helsingist Euroopasse, Aasiasse ning USA-sse.

Finnairi Eesti teatel avab lennufirma suvel mitu täiendavat liini erinevatesse sihtkohtadesse üle maailma, ehk uued lennud hakkavad toimuma Euroopa ja Aasia riikidesse kui ka USA-sse. Seega ei ava Finnair otselende Tallinnast, vaid suurendab lendude arvu Helsingist.

Käesoleval aastal plaanib lennufirma tõsta lennukohtade arvu Balti riikides mullusega võrreldes viis protsenti ehk 375 000 istekohani, mis tähendab kolmest Balti riigist kokku kuni 83 lendu nädalas.

Eestist lennati eelmisel aastal Finnairiga peamiselt erinevatesse Euroopa linnadesse, kuid peaaegu poole Eesti müügikäibest andsid pikamaalennud.

Kõige populaarsemad sihtkohad olid London, Helsingi, Pariis ja Bangkok. Pikamaalendudest olid esirinnas veel New York, Singapur, Miami ja Peking.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles