Eggo raputab munaturgu tavatu pakendiga

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mune ostes tasub nüüd jälgida, kas pakis on kümme või kaheksa muna.
Mune ostes tasub nüüd jälgida, kas pakis on kümme või kaheksa muna. Foto: Eggo

Kui seni on Eestis müüdud muna kuue- või kümnekaupa, siis Talleggi munatootmise üle võtnud firma tuli turule täiesti uue pakendiga.

Nimelt on nüüd tervisemunad pakendatud kaheksakaupa, teatab firma. Kodumaised kanamunad hakkavad nüüd kandma Eggo nime ning firma uuendas ka kõiki pakendeid.

«Munalett on kaupluses välimuselt üks askeetlikumaid ning  meie soov oli seda oma uute pakenditega elavamaks muuta,» selgitas DAVA Foods Estonia müügijuht Kalle Kalle Ribelus. Tema sõnul sooviti luua eristuv ja positiivse emotsiooniga kaubamärk ning muuta pakendid traditsioonilistega võrreldes omanäolisemaks ning värvilisemaks. Järk-järgult on plaanis munatoodete valikut oluliselt laiendada, tuues turule nüüdisaegseid muna sisaldavaid tooteid, näiteks tervisetooteid, jooke, valgurikkaid valmistoite ja erinevaid segusid, mida saab kasutada küpsetamisel ja toiduvalmistamisel.  

DAVA Foods Estonia on Eesti suurim munatootja, kes toodab päevas üle 250 000 ning aastas kokku ca 95 miljonit kanamuna. DAVA Foodsile kuulub Tallinna külje all Lool Eesti suurim farm kaheksa kanalaga, milles praegu on kokku 330 000 kana. DAVA Foods ostis 2015. aastal HKScan Estonia ASile kuulunud Koks Munatootmine OÜ, liites selle Muna Foods OÜga.  Alates 2016. aastast võttis ühinenud ettevõte ärinimena kasutusele DAVA Foods Estonia OÜ. Üleminekuga Eggo kaubamärgile lõpetatakse munade müük Talleggi kaubamärgi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles