Hartwall kutsub Soomes tagasi partii Pepsi purke, sest need sisaldavad tegelikult õlut

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hartwall kutsub Soomes tagasi partii Pepsi purke, sest need sisaldavad tegelikult õlut.
Hartwall kutsub Soomes tagasi partii Pepsi purke, sest need sisaldavad tegelikult õlut. Foto: YLE

Soome suurettevõte Hartwall korjab poeriiulitelt ära partii karastusjooki Pepsi Max, sest karastusjoogi asemel sisaldavad purgid hoopis Karjala õlut. Ostjad võivad õlut sisaldavad purgid poodi tagastada, kirjutas Yle.

Lahti linnas elav mees ostis kohalikust poest purgi karastusjooki, kuid kui tema alaealine laps seda jõi, ütles ta, et jook maitseb imelikult. Mees avastas, et purgis on hoopis õlu.

Hartwall teatas, et on kaebusi saanud veel kahelt ostjalt, sealhulgas ühelt, kes ostis karastusjooki samast Lahti linna poest.

Hartwalli kommunikatsioonijuht Taina Lampela-Helin ei täpsustanud, kui palju valet jooki sisaldavaid purke poodidesse sattus.

Ettevõte selgitas, et viga tehti tootmisliinil, kus pannakse vaheldumisi purkidesse nii Pepsi Maxi kui ka Karjala õlut. Lindile oli jäänud partii tühje purke, kuhu masin laskis automaatselt õlut.

«See on väga tõsine juhtum,» nentis Hartwalli kommunikatsioonijuht Taina Lampela-Helin. Ettevõte lisas, et sarnaseid eksitusi juhtub väga harva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles