Uus autorendiettevõte lubab odavat hinda

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemaailmne autorendifirma on jõudnud Eestisse
Ülemaailmne autorendifirma on jõudnud Eestisse Foto: SCANPIX

Eesti turule jõudis soodne autorendiettevõte Payless, mis pakub konkurentsi nii teistele autorendiettevõtetele kui ka ühistranspordile.

Autorendiettevõtte pakub sõidukirendi teenust soodsate hindadega. Teenus on mõeldud selleks, et inimene, kes transpordiks sõidukit vajab, saaks seda võimalust kasutada ega peaks isikliku sõiduki puudumisel kasutama vaid ühistransporti.

Autorendi hinnad on võrreldes seni Eestis tegutsevate autorendiettevõtete pakkumistega soodsamad, olles võimelised konkureerima ka ühistranspordiga – seda eriti pikemate distantside puhul.

Payless Eesti esindaja sõnul on soodsa autorendiettevõtte konkurentsieeliseks teiste kohalike rendiettevõtete ees aastakümnete pikkune kogemus üle maailma. «Payless on kindlasti ka paljudele eestlastele, kes välisreisidel on rendisõidukit kasutanud, varasemalt tuttav,» tõi Payless Eesti esindaja esile, rõhutades, et erinevate sõidukite valik on nende autopargis väga lai.

Paylessi autopargis on esindatud nii mini- ja väikeautod kui ka maasturid ja premium-klassi sõidukid. Lisaks on võimalik rentida ka kaubikuid.

Paylessi autorent järgib ka Euroopa Komisjoni ja riiklike tarbijakaitseametite eestvedamisel  läbipaistvamaks muudetud autorendi lepingu sisu ja vormi, muutes auto rentimise protsessi tarbijasõbralikumaks ja lihtsamaks.

Lisaks Eestile tegutseb Paylessi autorent Euroopas veel Bulgaarias, Küprosel, Kreekas, Islandil, Iirimaal, Rumeenias ja Inglismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles