Praamidel pakutavad viin ja pirukad ärritavad reisijaid (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormsi ja Rohuküla vahet sõitvas Ormsö parvlaevas pakutakse lugeja sõnul vaid viina, krõpsu ja pirukaid.
Vormsi ja Rohuküla vahet sõitvas Ormsö parvlaevas pakutakse lugeja sõnul vaid viina, krõpsu ja pirukaid. Foto: Urmas Luik

Postimehele kirjutas lugeja, kes tundis muret Rohuküla ja Vormsi vahet sõitva parvlaeva Ormsö toiduvalikust.

«Mind teeb murelikuks saarte vahel sõitvate parvlaevade söögivalik. Ormsöl on müügil viin, krõpsud ja kuus pirukat,» kirjutas murelik lugeja.«Sõitjaid on vähe, mees vaatab telekat ja joob viina ning haukab pirukat ja krõbuskeid kõrvale.» Lugeja sõnul ütleb ka puhvetipidaja, et parvlaeval puudub köök. «Sõit kestab kolmveerand tundi. Kuivastu-Virtsu parvlaev Piret on teel 20 minutit ja seal jõuab hästi süüa. Hiiumaa parvlaeval Regulal pakuti mitu päeva vana suppi.»

OÜ Väinamere Liinid esindaja Kersti Õunapuu sõnul kujundab toitlustusettevõte menüü ja sortimendi vastavalt nõudlusele, kogemusele ja välja kujunenud traditsioonidele. «Vastavalt riigiga sõlmitud avaliku liiniveo lepingule peab suursaartega ühendust pidavatel laevadel tagama sõitjate teenindamise,» sõnad Õunapuu.

«PL Ormsö, mis peab ühendust Vormsi saarega on riigi poolt tellitud ja ehitatud laev ning sellele laevale ei ole kööki ehitatud, mis välistab sooja toidu pakkumise vastavalt tervisekaitse nõuetele. Suupistete sortiment sõltub hooajast ja nõudlusest.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles