Maxima paneb toidupanga korvide asemel oma poodidesse inglipuud

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik inglipuu Maxima kauplustes.
Heategevuslik inglipuu Maxima kauplustes. Foto: Sille Annuk

Kui seni on mitmed kauplused kassade lähedusse välja pannud toidupanga kogumiskorvid, siis Maxima otsustas oma poodidesse püstitada inglipuud.

Inglipuu on omalaadne jõulukuusk, kuhu riputatud kaunistustele on kirjutatud ühe lapse nimi ja andmed: vanus, pikkus, jalanumber. Need andmed on kokku kogunud päästearmee ja tegemist on vaeste perede lastega.

Iga poekülastaja võib puult valida lapse ja teha talle kingituse. Kokku on väljas üle 700 lapse andmed.

Maxima saadetud teate järgi ei pea kingipakis ilmtingimata olema midagi suurt, piisab ka lihtsast mänguasjast, kommikotist või piparkoogimajast. «Kõik need valmistaksid kindlasti rõõmu lastele, kelle jõulud mööduksid muidu ilma rõõmuta avada jõuluvana kingikott. Kinkijale jääb aga mõnus mälestus justkui inglina tehtud jõuluaegsest heateost,» teavitas kauplus.

Kingitused tuleb tuua inglipuu juures ootava päästearmee esindaja kätte või kaupluse infoletti.  Päästearmee toimetab pärast pühi kingitused igale lapsele koju kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles