Maanteeamet sulgeb hiljuti pealinnas avatud büroo

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti e-teeninduse keskkond.
Maanteeameti e-teeninduse keskkond. Foto: maanteeamet

Maanteeamet sulgeb 7. märtsil Lasnamäe teenindusbüroo, mis oli ajale jalgu jäänud.

«Tänavu jaanuaris avas maanteeamet pärast põhjalikku remonti Mustamäe teenindusbüroo. Remonttööde käigus muudeti Mustamäe büroo teeninduslogistikat ja uus ruumilahendus võimaldab klienditeenindajal teha tööd kiiremini ja operatiivsemalt,» rääkis maanteeameti põhja regiooni liiklusvaldkonna juhi ülesannetes Tarmo Vanamõisa. Ta lisas, et Mustamäe teenindussaal ja Saue teenindusbüroo katavad ära nii Harjumaa kui Tallinna piirkonna vajaduse.

«Lasnamäe teenindusbüroo oli ainus, kus ei võetud vastu sõidu- ega teooriaeksameid. Samuti ei olnud seal võimalik teostada sõiduki registreerimiseelset ülevaatust. Büroo sulgemisega kaasnevad muudatused tagavad parema kvaliteedi ning sellega ühtlustatakse teenuse kättesaadavust,» sõnas Vanamõisa. Kõik Lasnamäel töötavad klienditeenindajad viidi juba üle Mustamäe teenindusbüroo alla.

 Suur osa Lasnamäe teenindusbüroos osutatavatest teenustest on seotud juhilubade vahetamise ja väljastamisega, kuid selleks ei ole teenindusbüroosse tulemine tegelikkuses vajalik. Maanteeamet soovitab kasutada e-teenindust.

Kui siiski on vajadus või soov külastada teenindusbürood, soovitab Maanteeamet broneerida külastusaeg, et vältida ootejärjekordi.

 Maanteeameti Lasnamäe teenindusbüroo asub aadressil P. Pinna 4, ruume jagatakse politsei- ja piirivalveametiga. Maanteeamet avas Lasnamäe büroo 2014. aasta veebruaris, kui suleti Tallinna kesklinna kontor, kus sai teha vaid juhilubadega seotud toiminguid. Politsei- ja Piirivalveameti teenindus jääb aadressile P. Pinna 4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles