Odavbussifirma avas uue liini

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Express hakkab sõitma Tallinnast Võrru.
Simple Express hakkab sõitma Tallinnast Võrru. Foto: Toomas Tatar / Postimees / Scanpix

Simple Express avas täna uue Tallinn-Võru liini. Ühtlasi läbib suurematest keskustest buss ka Paidet, Põltsamaad, Tartut ja Kanepit.

Simple Expressi kommertsvedude juhi Ott Arumeele sõnul pidid Simple Expressi reisijad Tallinnast Võrru jõudmiseks tegema ümberistumise Tartu bussijaamas. «Selleks, et kahe linna vahel oleks liiklemine mugavam, avasime nüüd ka otseliini,» rääkis Arumeel. 

«Piiratud hulgal on igal väljumisel lisaks 1-eurostele piletitele müügil ka 2-euroseid sooduspileteid,» rääkis Arumeel, kelle sõnul on kõige kõrgem pileti hind bussijuhilt soetades.  

Arumeele sõnul on Simple Express jõudnud Tallinn-Võru liini avamisega lähemale sihile, et odavbussifirmaga saaks sõita kõigi olulisemate Eesti linnade vahel. «Oleme viimase aasta jooksul oma liinivõrku pidevalt laiendanud ja alles äsja alustasime sõitudega näiteks Tallinna ja Viljandi vahel,» rääkis Arumeel.

Igapäevased väljumised toimuvad Tallinnast kell 9.30 ja Võrust 16.00. Piletihinnad algavad ka sel odavbussifirma liinil vaid ühest eurost ning kasvavad järk-järgult nõudluse suurenedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles