Maximat kimbutab tühjenevate kaubalettide probleem

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima logistikakeskus Rae vallas.
Maxima logistikakeskus Rae vallas. Foto: Eero Vabamägi

Paari päeva jooksul on mitu inimest Postimeest teavitanud piimatoodete puudumisest Maxima kauplustes, mis on poeketi Eesti esindaja sõnul tingitud tarnehäiretest nende logistikakeskuses.

«Tartus Saare Maximas ja Ilmatsalu Maximas puudub enamik piimatooteid, müügil on vaid mõni kissell, jogurt, kohukesed jm. Ka kanalett oli Saare Maximas eile tühi ja see on kestnud vähemalt teisipäevast saati. Müüjad ei oska ka midagi öelda,» kirjeldas üks lugeja. Ka teine avaldas arvamust, et kahe päeva vältel on ta Maxima poodides palju tühje riiuleid märganud.

Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets tõdes, et poelettide tühjenemise põhjuseks on mõningad tarnehäired, mis ilmnesid uue logistikakeskuse järkjärgulisel käivitamisel alustatud testtarnete käigus. Ta ei täpsustanud, milliste kaupade tarnehäiretega on tegemist, ent kinnitas, et piimatooted on ühed neist.

«Praegu teeme tööd selle nimel, et juba lähipäevil jõuaksid kõik kaubad kauplustesse korrapäraselt ja taolised tarnehäired ei korduks. Seejuures loodame nii klientide kui ka kõigi koostööpartnerite mõistvale suhtumisele,» lisas ta.

Ljubobratets edastas klientidele vabandused ebamugavuste pärast, mis võisid tekkida sellest, et viimastel päevadel ei saanud kauplustes osta soovitud koguses vajalikke tooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles