Hiiumaa lihatööstus sihib laiemat turgu

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

OÜ Hiiumaa Lihatööstus on kolm aastat teinud tööd, et kohalik maheliha saaks tuntuks nii tavatarbijate kui tippkokkade seas.

Neljandat aastat pakub Vaemla tootearenduskeskuse operaator OÜ Hiiumaa Lihatööstus loomapidajatele teenust ning ostab kokku veiseid ja lambaid, vahendab Hiiu Leht.

Ettevõtte juhatuse liige Tarvo Nõmm ütles, et kui tööstust avades oli kartus, kas saarel loomi ikka jätkub, siis nüüdseks on selge, et jagub küll. «Hiiumaa Lihatööstus on leidnud oma nišši, esiteks hiidlaste jaoks, kes saavad oma loomi realiseerida, ja teiseks tarbijate jaoks, kes soovivad kvaliteetset maheliha,» ütles Nõmm.

Coop Hiiumaa juhatuse esinaine Kaja Antons ütles, et Hiiumaa Lihatööstuse toodetel on oma kindel ostjaskond olemas. Nüüdseks on hiiumaine maheliha müügil ka enamikus Tallinna mahekauplustes, Coop keti poodides üle Eesti ja Rimi keti kaupluste Talu Toidab osakondades.

Refereeritud artiklit saab lugeda Hiiu Lehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles