Müügile tuleb struktureeritud vesi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeklaas..
Veeklaas.. Foto: Mati Hiis / SL Õhtuleht.

OÜ Aquastruk toob Eestis turule struktureeritud vee, mis on leidnud hea vastuvõtu arenenud riikides mujal maailmas ja mis sobib kasutamiseks nii inimestele kui loomadele ja lilledele.


Vesi on villitud 0,5-, 1,5- ja 5-liitristesse pudelitesse OÜ Plaines poolt Tartu lähistel võetud puurkaevudest. Juba iseenesest looduslikult väga hea vee struktureerimiseks kasutatakse nii Venemaal kui ka mujal maailmas toimivat tehnoloogiat.

Kaubamärgi all «Kristallvesi» on tooted lilledele, koduloomadele ja inimestele.

Struktureeritud vesi suudab efektiivselt transportida eluks vajalikke mikroelementide lahustunud ioone rakkudesse, misläbi toimub organismi puhastumine mürgistest ainetest, samas võimaldades selle ergastamist läbi tõhusa ainevahetuse.

Struktureeritud vee molekulaarne struktuur sarnaneb jää struktuuriga. Struktureeritud vesi võimaldab organismil iseseisvalt kustutada sisemisi patoloogilisi koldeid.

Tootja hinnangul omab struktureeritud vesi järgmisi tervisele kasulikke omadusi: normaliseerib mao ja sooletrakti tööd, aidates parandada ainevahetust; aitab säilitada immuunsust; parandab und; mõjub hästi juustele ja nahale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles