Firma kulutab miljoneid reisijate meelitamiseks bussi (2)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi kolm esimest uut äriklassiga bussi alustasid eelmisel nädala lõpus teekonda Hispaaniast Eestisse. Paremal Lux Expressi juht Hannes Saarpuu.
Lux Expressi kolm esimest uut äriklassiga bussi alustasid eelmisel nädala lõpus teekonda Hispaaniast Eestisse. Paremal Lux Expressi juht Hannes Saarpuu. Foto: Sander Ilvest

Lux Express teeb ootamatu sammu, tuues kõige tulusamale Tallinna-Tartu liinile väiksema mahutavusega bussid ja kergitades piletihinda. Muudatustest hoolimata usub firma, et sõitjaid tuleb juurde.

Kui Taaralinna sõites tuleb  tavareisijal uutes bussides leppida veidi vähema jalaruumiga, siis äriklassis on lahedalt nii istumis- kui ka jalaruumi. Mugavus teatavasti maksab, aga kui palju, seda Saarpuu ütlema ei soostunud. «Kindlasti ei hakka pilet maksma 20 eurot, aga tõus on suurem kui üks euro,» jagab ta umbmääraseid selgitusi. Kindel on ka see, et vähemaks jääb väljumisi, kuhu seni müüdi soodsamaid pileteid.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles